Trappstädning - Allt rent om Trappstädning

Trappstädning i Lund

Trappstädning i Lund

Tillsammans finns det 5 städfirmor som håller på med trappstädning i Lund och många av dessa har flera duktiga trappstädare. I Lund kan det ibland vara svårt att hitta någon som är både är riktigt bra på att trappstäda, ha tid att hjälpa er och dessutom kan priserna på att få trappan städad variera.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket städföretag som är bäst och billigast på trappstädning i Skåne. Man kan också jämföra olika företag som håller på med trappstädning på nätet.

Då det finns flera städbolag i Lund som tillhandahåller trappstädning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städtjänster de håller på med. Innan du ringer till en som erbjuder städning av trappor bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver för annan städning än just trappstädning så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bra info kan du få om trappstädning genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på trappstädning i Lund genom att kolla med någon städfirma nedan som är experter på att städa eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan städa trappor i Lund

Garanti-Städ i Lund AB

Kalkstensvägen 7

224 78 Lund

TCC Städtjänster

Vikingavägen 14C

224 77 Lund

Edriss Städservice AB

Åkergränden 7

226 60 Lund

AB Svenska Städsällskapet

Scheelevägen 15

223 63 Lund

Städkedjan Sverige AB

Östra Mårtensgatan 19

223 61 Lund